Köpa hemsida?

 

Tidlösa reklam bygger hemsidor med responsiv design. Det innebär att hemsidan anpassar sig efter vilken typ av webbläsare besökaren har. Hemsidan ser lika bra ut i mobilen och på läsplattan som den gör på en datorskärm. Html och php, Drupal, Joomla eller WordPress? Det brukar i de flesta fall landa på WordPress.

Skicka oss en intresseanmälan så tar vi en första kontakt snarast.

Responsiv design

Det senaste inom webbdesign är responsiv design – en design som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har. Det innebär att besökare kan se samma webbplats från exempelvis en mobiltelefon, en läsplatta eller en dator.

Är din hemsida anpassad för mobiltelefoner och läsplattor? Om inte kan du förlora presumtiva kunder då fler och fler surfar med sådana. En väg framåt för ditt företag skulle vara att anpassa hemsidan till responsiv design.

Låt Tidlösa reklam hjälpa dig. Vi jobbar endast med responsiv design.

WordPress

När det gäller publik webb väljer vi idag i nio fall av tio publiceringsverktyget WordPress. Det visar sig nämligen att WordPress oftast är bäst för både kund och utvecklare.

Anledningen är att det fokuserar på utseende, webbstandard och användarvänlighet och är utbyggbart med många färdiga tilläggsanpassningar och väldigt enkelt att hantera för både utvecklare och användare. Med WordPress som grund kan WordPress användas till nästan vilket syfte du än önskar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ämne

Ditt meddelande